Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Σήμερα γιορτάζουν: ευχηθείτε στους νέους “Ηρώδηδες”

Σήμερα γιορτάζουν: ευχηθείτε στους νέους “Ηρώδηδες” ( Στουρνάρα, Βρούτση και συνεργάτες τους )! Και ο παλιός “Ηρώδης” ( Παπακωνσταντίνου ) σήμερα πληρώνει τη μανία του κατά των παιδιών των Ελλήνων !



Σήμερα η Εκκλησία μας τιμά τη μνήμη των 14.000 νηπίων της Βηθλεέμ ( συμβολικός ο αριθμός τους, λογικά θα ήταν μερικές δεκάδες ή εκατοντάδες ) από τον Ηρώδη.«Φωνή ἐν Ραμᾷ ἠκούσθη, θρῆνος καί κλαυθμός καί ὀδυρμός πολύς» (Ματθ.β’, 18 ). Και σήμερα πέφτει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης κατά του πρώτου, νέου σύγχρονου “Ηρώδη” κ. Παπακωνσταντίνου που μαζί με τον κ. Γ. Παπανδρέου υπέγραψαν το πρώτο κύμα μέτρων ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ κατά των παιδιών των Ελλήνων, και ειδικά των Τριτέκνων και Πολυτέκνων ! Το μπλογκ μας προειδοποιούσε για το οργανωμένο σχέδιο ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών ! Και στα χνάρια του κ. Παπακωνσταντίνου συνέχισαν οι κ. Παπαδήμος, Βενιζέλος, Σαχινίδης και τώρα οι κ. Στουρνάρας, Βρούτσης, Σταϊκούρας, Μαραγάνης, Παναγιωτόπουλος και οι συνεργάτες τους και όσοι πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές των 3 κομμάτων τους ανέχονται, οδηγώντας σε ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΡΑΧ την Ελλάδα και ειδικά τις παραμεθόριες περιοχές και σε πλήρη διάλυση του ανθρώπινου δυναμικού της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, των Πατριαρχείων και των Ιεραποστολών σε βάθος χρόνου !


Προβλέπαμε ότι όσοι σχεδίαζαν ( και σχεδιάζουν ) την ηθική και φυσική εξόντωση των Ελλήνων και ( κυρίως ) των παιδιών τους θα έχουν άσχημο πολιτικό τέλος, γιατί παίρνουν ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ στο λαιμό τους από τις 3.000 αυτοκτονίες, τους χιλιάδες πρόωρους θανάτους, τις πρόωρες ασθένειες που πλήττουν τους Έλληνες και τη ψυχοσωματική εξόντωση του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών ! Είναι οι πνευματικοί νόμοι που λειτουργούν, αργά ή γρήγορα !



Υπάρχει, όμως, και ο δρόμος της ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ. Ας πάρουν το μήνυμα όσοι ετοιμάζουν φρικτό 2013 για τις Ελληνικές Οικογένειες με παιδιά, και ειδικά όσες είναι Τρίτεκνες και Πολύτεκνες και Υπερπολύτεκνες. Τα νέα φορολογικά μέτρα ( σε συνδυασμό με τα παλιά ) , όλα τα νομοσχέδια που κάνουν τους Έλληνες να παγώνουν ή να κινδυνεύουν από τις ξυλόσομπες, που μειώνουν τις δωρεές προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της Εκκλησίας και των Ορθόδοξων Ιεραποστολών ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΝΟ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ( με περισσό θράσος συνδέουν το “νόημα” ή τη “μαγεία” των Χριστουγέννων ) ΜΕ SMARTPHONES ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΠΑΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ , ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ !


Η μόνη ελπίδα είναι ο Χριστός ! Και ο απλός άνθρωπος, ο παραδοσιακός, βλέπει στα πρόσωπα των Επισκόπων και των ιερέων τον Χριστό ! Και δεν βλέπει, όσο θα έπρεπε, την Εκκλησία κοντά του στα δύσκολα, πέρα από γενικές θεολογικές αναφορές ( που ακούνε μόνο όσοι εκκλησιάζονται τακτικά ή περιστασιακά ) και τα συσσίτια σε Μητροπόλεις και ενορίες !



Και εμείς οι Χριστιανοί τι ρόλο παίζουμε στη δυσφήμιση του Χριστού ; Είναι δυνατόν, σήμερα, να υπάρχουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, συνειδητοί – όπως λένε, που συνεχίζουν να πλουτίζουν, με μεγάλη φοροδιαφυγή, και να διασκεδαζουν προκλητικά ( αυτοί και τα παιδιά τους ), την ώρα που συνάνθρωποί τους υποφέρουν και υπάρχει μεγάλη μείωση στις δωρεές προς τις Ορθόδοξες Ιεραποστολές ; Εμείς οι ίδιοι, οι υποκριτές ( εντός ή εκτός εισαγωγικών ),οι Χριστιανοί έχουμε σκεφτεί τη ζημιά που προκαλούμε στην “εικόνα” της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας ;

Υ. Γ Σας παρακαλούμε, όλους εσάς τους φίλους και αναγνώστες του μπλογκ της Ορθόδοξης Ιεραποστολής να καταθέσετε τη Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 σε κάποια Ορθόδοξη Ιεραποστολή, έστω και 5 ή 10 ευρώ ή 20 ( ή όσα μπορείτε ) , γιατί η μείωση των δωρεών θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία των Ορθόδοξων Ιεραποστολών. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ :





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου