Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψευτο - μοναχός που αποκαλείται «Γέροντας Ιωάννης» παριστάνει τον Προφήτη, παραπλανεί πιστούς και έχει ιδρύσει αιρετική Σέκτα!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Ψευτο - μοναχός που αποκαλείται «Γέροντας Ιωάννης» παριστάνει τον Προφήτη, παραπλανεί πιστούς και έχει ιδρύσει αιρετική Σέκτα!!!

2 σχόλια:

  1. Είστε τόσο ΑΝΟΗΤΟΙ που απο τη μία βλεπω σε πολλα blogs ανάρτηση " ΜΉΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ(!!!)" και απο την άλλη τον βλαστημάτε σε άλλα...
    "ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !!!" λέτε εσείς. Μόνο και μόνο που μέσα του έχει Χριστό και Παναγιά ξέρετε λαμόγια ποιον βλαστημάτε έτσι ;είναι σαν να βρίζει κάποιον που μόλις έχει εξομολογηθεί και μεταλάβει.
    "Υπάρχουν καταγγελίες ότι είναι και ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ !!!" , " Έχει απειλήσει μητέρες και κοριτσάκια που τους ρίχτηκε !!!" λέτε εσείς. ¨Οποιος έχει κάνει τις καταγγελίες να βγει δημόσια να καταγγείλει με στοιχεία , αλλιώς είναι υπόλογο το blog και ο διαχειριστής που τις δημοσιεύει για συκοφαντική δυσφήμιση.
    "Βρίζει τους πάντες. Βλέπει παντού Εβραίους, Μασώνους, ομοφυλόφιλους, προδότες." λέτε εσείς. Στην Ελλάδα τέτοιοι άνθρωποι δεν υπάρχουν Θεός φυλάξοι λέω εγώ...
    Ο Ιωάννης Λαζάκης που κατηγορεί το γέροντα Ιωάννη ήταν αυτός που δημόσια είπε "Πρώτα οι πατέρες και μετά η αγάπη" .Μόνος του απέδειξε ότι δεν ορθοδοξεί. Χρόνια τώρα ρωτούσε στο άγιο όρος για τους αοράτους ασκητές και όταν ο Θεός του δωσε την ευλογία να γνωρίσει τον ηγούμενο τους αυτός την πέταξε πάλι πίσω κατηγορώντας τον και απο πάνω με περισσή αχαριστία.
    Ο γέροντας Ιωάννης ουδέποτε μετέλαβε κανέναν στέλνει τον καθένα στις τοπικές ενορίες του για να εκκλησιαστεί και να κοινωνήσει ανεξαρτήτως νέου-παλαιού.
    ""Ιωάννης ξυπόλητος μελχισεδέκ", "βασιλιάς του δάσους" ... και γυναικεία προφίλ: "Φωτεινή Μιχαήλ"(!), το τελευταίο του "Λιολιος Παναγιωτης".Στο youtube το έχει κάνει "panan lios" και ανεβάζει αμέτρητα videos στο "socratesnios" !!!" Λέτε εσείς . Σας πληροφορώ ότι το κάθε ένα προφίλ αντιστοιχεί σε διαφορετικό πρόσωπο και τυχαίνει να τους γνωρίζω.
    "Ψάχνουμε να βρούμε και τι σχέση μπορεί να έχει και κάποιος Αριστοτέλης Δελήμπασης (διαχειριστής του "fwnitwnpaterwn.blogspot.gr") που τον "προμοτάρει" και ποιοί αλλοι κρύβονται από πίσω του!!!" Να σας το πω εγώ καμία σχέση δεν έχει μαζί σας γιατί ο Δελήμπασης ήταν ορθόδοξος και όχι λαμόγιο , ψεύτης όπως εσείς.
    Όσο για απειλές με αστυνομία και επισκοπές αν δεν δώσει το ok Αυτός που αντιμάχεστε απο ψηλά μια τρύπα στο νερό θα κάνετε.
    Που είναι οι αποδείξει σας για πλάνη ή για αίρεση; Μιλάτε γενικά και αόριστα και εκτίθεστε ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟΣ Κ ΠΟΣΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΤΕ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΗ!!

      Διαγραφή