Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΕΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΕΤΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ-ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΑΓΙΟΡΕΙΤΩΝ

Επειδή αρκετά τράβηξε το θέμα με τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής,είναι καιρός να τους ξεσκεπάζουμε όπου βρούμε.Στην ιστοσελίδα tovima.gr με αφορμή το βιβλίο του γέροντα Αββακούμ του Αγιορείτη «Η Χρυσή Αυγή ως “Δούρειος Ιππος” του Αντιχριστιανισμού» έβγαλαν όλο το κόμπλεξ τους κατά της Ορθοδοξίας καταφερόμενοι με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του σεβαστού γέροντα και απέδειξαν ότι είναι εξίσου επικίνδυνοι για την Εκκλησία μας όσο και η Αριστερά και μαζί και με τους antifa που είναι το άλλο άκρο είναι απόβλητοι.Πρέπει επιτέλους η Ιεραρχία της Ελλαδικής Εκκλησίας να πάρει επίσημα θέση.Άξιος ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ που τους ξεμπρόστιασε!Πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμά του κι άλλοι Ιεράρχες.Δείτε μερικά σχόλιά τους και θα καταλάβετε:

NAI KAI ΛΟΙΠΟΝ; | 16/03/2013 08:05
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕ ΕΒΡΑΙΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΑΒΒΑΚΟΥΜ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ. Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!
ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 
Η δημοκρατική "άνοιξη" | 04/03/2013 21:41
Με όλο τον σεβασμό προς τον πάτερ Αββακούμ (για όλα τα σωστά που κατά τ'άλλα πρεσβεύει), αν δημοκρατία λέγεται να πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στην Εκκλησία ή την Χ.Α. καλύτερα .... η ξενιτιά και ο θάνατος!
?
 
η προσπαθεια απαξιωσις της ΧΑ εχει ξεπερασει το γελοιο | 04/03/2013 16:15
Αν ο καθε Αββακουμ, Σεραφειμ 'η Ναβουχοδονοσωρ, φανατικος ρασοφορος εκανε καμμια δηλωση κατα των ομοφιλοφυλων, αριστερων 'η λαθρομεταναστων, θα γινοταν περιγελως των ΜΜΕ και οι δημοσιογραφοι θα τον ξεσκιζαν σαν κουρελι αναδεικνυοντας τον τρελλο 'η βλακα (μην πω τιποτα χειροτερο). Οταν ομως καποιος περιεργος ρασοφορος μιλαει εχθρικα για την ΧΑ, το αποξηραμενο και ξεφτιλισμενο συστημα τον αναγαγει σε τεραστια μορφη 'σοφιας' που ολοι πρεπει να ακουσουμε και να αποφευγουμε τις κακες συναναστροφες (βλεπε Χ.Α.)! Οι καραγκιοζηδες δηθεν δημοκρατες δεν καταλαβαινουν οτι γινονται πιο γραφικοι και απο τον Λιακοπουλο! Παιδια βαλτε τον Λιακοπουλο να μιλησει κατα της Χ.Α.! Ζητω το Πακισταν!
Σπυρος
 
ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΒΒΑΚΟΥΜ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΒΕΣΑΛΩΜ ! | 04/03/2013 13:26
Όπως σε παλαιότερο σχόλιό μου είχα γράψει, η περί Χρυσής Αυγής βιβλιοπαραγωγή εξελίσσεται υπό τις ευλογίες του...Αββακούμ και των φερεφώνων της κλεπτοκρατικής δημοκρατίας σε επιχείρηση τύπου Χάρρυ Πότερ. Έτσι, αναμένονται οσημέραι προς έκδοση: "Η Χρυσή Αυγή και οι λίθινες πλάκες του Μωϋσή", του ιερομονάχου προφήτη Αβεσαλώμ, "Η Χρυσή Αυγή και το πράσινο σμαράγδι της θεάς Κάλι" με πρωταγωνιστή τον Ιντιάνα Τζόουνς και το "Η Χρυσή Αυγή και το μαγικό σκουπόξυλο" της Μάτζικα ντε Σπελ. Η μπίζνα διαφεύγει προς το παρόν από τους μαίτρ του είδους, Άδωνι και Λιακόπουλο, αλλά η εμπλοκή τους αναμένεται οσονούπω. Και τότε θα ακούσουμε την τσιριχτή φωνή του Άδωνι να άδει: "έξι τόμοι, ένα δεκάρικο !".
ΙΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
 
Να δώσει συνέντευξη κατά της Χρυσής Αυγής και ο... | 04/03/2013 10:45
Μίκυ Μάους!!! Μόνον έτσι θα πεισθώ και εγώ...
Εύπιστος
 
ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!ΥΓΡΟ ΠΥΡ Μετά τον αρχιερέα Σισανίου και Σιατίστης που γυρίζει κάθε μέρα από τσοντοκάναλο σε τσοντοκάναλο μεγαλοεργολάβων του δημοσίου, φιλοξενούμενος σε εκπομπές αντίχριστων και άθεων κατά δήλωση τους, συστημικών μεγαλοδημοσιογραφίσκων που τα έτρωγαν με τον Πάγκαλο τόσα χρόνια, κατηγορώντας συνεχώς την Χρυσή Αυγή, το μόνο κόμμα που δεν συμμετείχε ποτέ στο φαγοπότι της διεφθαρμένης γενιάς του Πολυτεχνείου και της Μεταπολιτεύσεως που μας οδήγησε στην λαθρεποίκηση, την προδοσία, το ξεπούλημα, τον όλεθρο και την παρακμή της χώρας μας.. [ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ]..
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
 
Είναι πασιφανής ο πανικός που τους κυριεύει μπροστά στα στοιχεία που έρχονται συνεχώς εις βάρος αυτής της συμμορίας που πουλάει πατριωτισμό για να αρπάξει ύπουλα τις ψήφους των πιστών Ελλήνων ψηφοφόρων.Δείτε με τι μένος και λύσσα αναφέρονται σε άξιους κληρικούς!Οι άνθρωποι είναι ένα βήμα πριν τον ψυχίατρο,γιατί είναι σίγουρο ότι στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά τους δεν θα ξεπεράσουν το 4-5%.Τα πουλέν του συστήματος καταρρέουν!
 
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΡΩΜΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ,ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.)!!
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ κ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ,ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!
 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (ΠΑΝ.ΠΡΟ.Κ.)
 
Βρείτε μας στη σελίδα μας στο facebook!!


 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου