Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Π. Παντελεήμων Καραλάζος:"Το Κήρυγμα της πανθρησκείας βρίσκεται στον αντίθετο δρόμο από ό,τι διδάσκει ο Χριστός!" (ΦΩΤΟ)

Κεραυνούς εξαπέλυσε κατά το κήρυγμά του στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Έδεσσας ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Παντελεήμων Καραλάζος, ιεροκήρυκας της Μητρόπολης Εδέσσης, ο οποίος χοροστάτησε στήν Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
Ο π. Παντελεήμων τόνισε ότι το πνεύμα του Αντιχρίστου επικρατεί παντού και προσπαθούν να εξισώσουν τον Χριστό με τον Μωάμεθ και τον Βούδα, ειδικά μέσα από το μάθημα των Θρησκευτικών, προκαλώντας έτσι σύγχυση στα παιδιά μας. Οφείλουμε να αντισταθούμε και να μην το επιτρέψουμε αυτό,είπε ο π. Παντελεήμων!! Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε δέηση για τους απόστρατους αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον.
Παρέστησαν οι δήμαρχοι Εδέσσης κ. Γιάννου και Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, εκπρόσωποι των αστυνομικών και στρατιωτικών αρχών και πλήθος κόσμου.
Να σημειωθεί ότι ο π. Παντελεήμων εκπροσώπησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης κ. Ιωήλ , ο οποίος βρίσκεται στην Ιερά Μονή Οσίου Δαβίδ για την αγιοκατάταξη του Αγίου Ιακώβου του Τσαλίκη, ως ο υμνογράφος του.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου