Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΑΣ:Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Ο συνάδελφος ιεροψάλτης Χρήστος Δήμας μας απέστειλε μέσω facebook την ακόλουθη επιστολή:

Ο λόγος,ο καθιστών εμέ γράφοντα ταύτην την γραφήν είναι το ότι δεν βρίσκω άλλη δίοδο ινα εκφέρω την οργή και την απέχθειά μου προς το νέο τέχνασμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων,το νεοναζιστικό και σατανιστικό κύκλωμα της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τα "Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών" και πιο συγκεκριμένα στο "...έχουμε καταλάβει(καταλαμβάνω,κατάληψη...) καί το Νιτσεϊσμό καθώς και το Μαρξισμό...." ημπορή τις να παρατηρήση δύο τινά:
1ον:
Τη νέα απόπειρα του Εβραιοσιωνισμού να στρέψει την κοινωνία σε δεύτερη εμφύλια διαμάχη και 2ον,πως οι συγκυρίες είναι όμοιες με αυτές εβρίσκετο η Ευρώπη μεταξύ 1ου κ 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Η οργή μου δε στρέφεται μόνον εναντίον της Χρυσής Αυγής-που ούτε Χρυσή ούτε Αυγή είναι-αυτής καθ´ εαυτής αλλά και εναντίον της μειονότητος των αναλφαβίτων που ακόμη και μετά την ειδεχθή και στιγνή δολοφονία αυτού του άτυχου νέου,υποστηρίζει εν θερμώ τους κίβδηλους αυτούς εθνικιστές,τους αλήτες και τα ρεμάλια που την πλαισιώνουν και η μόνη τους αγωγή και πολιτεία είναι αυτή του δρόμου και του πεζοδρομίου,τα δίποδα αυτά κτήνη.
Δε φταίνε μόνο αυτοί οι λίαν καλώς κεκαλυμμένοι προαγωγείς,έμποροι λευκής σαρκός,χρήστες και έμποροι ναρκωτικών και άλλων ιδιοτήτων μέλη του ενεστώτος κόμματος,φταίει και ο Ελληνικός λαός που με νύχια και με δόντια παλεύει να κυλισθεί σε βαθύτερο βόρβορο,μοχθεί να ζήσει σε ένα σκοτεινότερο ζώφο.
Ως εδώ!
Ως πολίτης αυτής της πατρίδος δεν εκχωρώ σε κανέναν αμόρφωτο και αγράμματο το δικαίωμα να ασχολείται με την ελληνική παράδοση,τα ήθη και τα έθιμά της,διότι και μόνον ασχολούμενος με αυτά,τα μολύνει.Δεν επιτρέπω σε κανέναν να βεβηλώνει με την άθλια παρουσία του μνημεία που κείτονται άνθρωποι που όντως πολέμησαν δια την ελευθερίαν της ημετέρας Πατρίδος και δια την σωτηρία του ημετέρου Γένους.
Δεν τους δικαιολογώ και δε χαίρομαι όταν ακούω πως υπήρξαν στα θύματά τους αλλοδαποί,διότι ένας Σαμαράς κι ένας Μητσοτάκης γέννησαν την επάρατη νόσο του ρατσισμού και κατέστησαν τη χώρα του ξένιου Δία να χαίρεται όταν πληροφορείται τη θανή ακόμη ενός αλλοδαπού...
Βέβαια...δεν υπάρχει πιθανότητα να χτυπηθεί το κακό στη ρίζα του,έτσι μόνο να το "κορφολοΐζουν" μπορούν,για να είναι αναγκαίοι για τη μάζα...αναγκαίο κακό...κανένα κακό δεν είναι αναγκαίο όμως.
Φοβάμαι τις ημέρες που έφυγαν,το παρόν,τις μέρες που ´ρχονται...ας μη γίνει εμφύλιος.
Ας μη γίνει εμφύλιος
εμφύλιος....εμφύλιος...
Αδερφός σκοτώνει αδερφό.
Μάνα σκοτώνει γιο.
Γιος σκοτώνει πατέρα.
Πατέρας σκοτώνει γιο.
Φίλος σκοτώνει φίλο,
Κι εγώ έβλεπα κι έκλαιγα,έβλεπα κι έκλαιγα...μα ποιος με πόνο θα μιλήσει για όλα αυτά...να ξέρουν και οι επόμενες γενιές-αν υπάρξουν-αδιαφόρων νεοελλήνων για το τι συμβαίνει...
Βοήθα Χριστέ μου,μη φαγωθούμε μεταξύ μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου