Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Κασιδιάρης: σου δίνω τον λόγο μου ότι θα έχεις νεκρούς- Χ. Παππάς: ύψωσε τη σημαία της χούντας


Νέες προκλήσεις είχαμε την Κυριακή κατά τη δεύτερη ημέρα επίσκεψης βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης μιλώντας με αστυνομικούς είπε «Λοιπόν για να μην τους γαμ… όλο το βράδυ και έχει νεκρούς, και σου δίνω το λόγο μου θα έχεις νεκρούς» αναφερόμενος στους αντιφασίστες διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για την επίσκεψη της Χ.Α. στο νησί (βίντεο 1:40).
Εντός του ξενοδοχείου Belvedere κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Χρήστος Παπάς έβγαλε τη σημαία της χούντας για να εισπράξει χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να ξεδιπλώσουμε και να δείξουμε αυτή τη σημαία», είπε (βίντεο 7:27).
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος, Γιώργος Μπαρμπαρούσης και Χρήστος Παππάς πραγματοποιούν επίσκεψη στη χερσόνησο της Κρήτης ενώ συνεχίστηκαν για δεύτερη μέρα οι αντιφασιστικές διαδηλώσεις.
Από νωρίς γύρω από το ξενοδοχείο Belvedere όπου θα μιλούσαν οι βουλευτές της Χ.Α. υπήρχαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ ώστε να μην πλησιάσουν οι αντιφασίστες διαδηλωτές. Όπως μετέδωσε το Cretalive ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με άλλους χρυσαυγίτες αρχικά επιχείρησε να συγκρουστεί με τους διαδηλωτές. Αργότερα μιλώντας με αστυνομικούς ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ακούγεται να λέει «πως να ηρεμήσω όταν βλέπω να τα σπάνε και εσείς καθόσαστε και τον παίζετε» (βίντεο 2:00).
 http://www.youtube.com/watch?v=YwY0QY992YA&feature=player_embedded
 http://www.koutipandoras.gr/?p=29101

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου